Wednesday, May 18, 2011

JUMPER

Suka gila lah muvi ni.Even tak logik but fun lah.Imegin lah kalau aku boleh jadi jumper.
Banyak kelebihan :
1) Aku kan student.Hari hari pergi kelas jalan kaki.Almost ten minit jugak nak sampai kelas,nak panjat tangga bagai. Then , bila jadi jadi jumper ni sure lah tade ambik mase yang lame nak pegi kelas. Tambah tambah when bangun lambat , tade la tergopoh gopoh sangat.Bangun mandi , then tutt tutt kat kelas kelas dah . Haha. Best gila.
2) Jumper rempit. Ni lagi gila gila dasyat. Biasa 110 km paling laju bawak . Imegin lah kalau dgn jumper. Super duper hebatnye.
Dan lain lain yang sama hebat.
Aku suka Hayden. Auwww <3

1 comment:

  1. Salam.
    Datang visit sini..dan baca entri :) nice blog~
    Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

    ReplyDelete